Wholesale bij Coda Collect

Bij Coda Collect zijn we trots op onze kwalitatief hoogwaardige en stijlvolle beschermcases voor Trading Cards. Als jij een winkel runt die dezelfde passie voor kaarten deelt, nodigen we je uit om partner te worden in ons groeiende netwerk.

Waarom kiezen voor Coda Collect?

Kwaliteit die Spreekt

Onze producten zijn ontworpen met de hoogste kwaliteitsstandaarden, speciaal ontworpen om verzamelkaarten optimaal te beschermen en te presenteren.

Design met Impact

Bij Coda Collect combineren we functionaliteit met een esthetisch design, waardoor onze cases niet alleen beschermend zijn, maar ook een echte blikvanger.

Gemeenschap & Support

Als partner van Coda Collect krijg je toegang tot onze actieve gemeenschap van verzamelaars en uitgebreide marketingondersteuning om je verkoop te stimuleren.

Concurrerende Prijzen

Wij bieden aantrekkelijke groothandelsprijzen, waardoor je een goede marge kunt realiseren en je klanten kwaliteitsproducten kunt bieden tegen betaalbare prijzen.

Meld je aan als Wholesale Partner

Ben je geïnteresseerd om deel uit te maken van het Coda Collect-netwerk? Vul dan het onderstaande aanmeldingsformulier in. Laat ons weten wie je bent, over je winkel, en waarom je denkt dat Coda Collect een perfecte aanvulling zou zijn op je assortiment. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Contactformulier